Vissza a kezdőlapra
Központ: +36 83 501-100 Szobafoglalás: +36 83 501-149 E-mail:
HU
EN DE RU

Megrendelés

ADNI ÖRÖM! AJÁNDÉKOZÁS FOLYAMATBAN…

Gratulálunk! Már csak pár lépésre van attól, hogy valakinek mosolyt csaljon az arcára!

Választott ajándékutalvány: Kényeztető pihenés Hévízen

Érvényes: 2019-01-06 - 2019-12-23-ig

Kérem adja meg, hogy melyik utalványtípusból hány darabot szeretne vásárolni!

db 2 fő/2 éjszaka, 99 900 Ft/db
db 2 fő/3 éjszaka, 149 900 Ft/db
db 2 fő/4 éjszaka, 169 900 Ft/db

Megrendelő adatai:

Postázási adatok:

Bankszámlaszámunk Forint átutalása esetén: Hévinvest Spa-Golf Zrt.
K & H BANK RT. 1020 1006 5028 6052 0000 0000

Utaláskor a közleményben a rendelési számot, illetve annak a nevét, akinek a nevén van a megrendelés, szíveskedjenek feltüntetni.

Átutalás fizetési lehetőség választása esetén szíveskedjen a fizetendő összeget 48 órán belül kiegyenlíteni.

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

kh_logo kkh_cimke

Megrendelését könnyen és gyorsan kiegyenlítheti OTP SZÉP kártyájának összegéből a szállás, vendéglátás vagy a szabadidős zsebből.
Pay/Pal fizetés. A megrendelés kiegyenlítéséhez rendelkeznie kell Pay/Pal fiókkal.